Index

Introductie

Nieuws

Kennismaking

Agenda

Accommodatie

Kermis

Oude doos

Service

Zittingen

Links

Gastenboek

Contact

 

CheckStat

 

 


Bathmense schietvereniging

Vooruit Zij Ons Doel 

tip: ga met je muis over de foto's voor uitleg

  

Nieuws

voor het laatst bijgewerkt op:
21-12-2008

Nieuws uit 2005

Nieuws uit 2006

Nieuws uit 2007

Laatste schietmorgen (21-12-08)

Wim neemt handenwrijvend de chocola in ontvangst

Afgelopen zondag was alweer de laatste schietgelegenheid van 2008. Traditiegetrouw had Gerdien de kantine in kerstsferen gebracht en stond als volleerd kerstvrouw de leden op te wachten met koffie en chocola.

Na het schieten was er ook
nog glühwein voor de liefhebbers en Henk Bronsvoort had weer gezorgd voor kaas en worst.

         

Prijsuitreiking door de voorzitter Deze wisselbeker is binnen !!
Tussen het schieten door waren er ook nog een heleboel prijzen te verdelen.
Onderlinge wedstrijden tegen Averlo en Diepenveen en het regionaal concours. De uitslagen kunt u nalezen op de wedstrijdpagina's via de service pagina.

De vereniging is nu even gesloten voor een paar weken. Op zaterdag 17 januari beginnen we weer. Op 14 januari is er de jaarlijkse ledenvergadering, hou de site in de gaten voor meer informatie tegen die tijd.

Iedereen prettige feestdagen gewenst !!

Dirk Veldwachter wint de junioren wedstrijd Dirk wint de junioren wedstrijd van 2008

Decembermaand

Het is alweer december en dat betekent een drukke periode voor de vereniging. Zoals elk jaar houden we een winterpauze tussen kerst en de ledenvergadering in januari. We sluiten traditioneel in stijl af op zondag 21 december. Gerdien is al bezig met het opwarmen van de gluhwein en waarschijnlijk zal ze het ook wel weer leuk aankleden. 
Tijdens deze laatste zondag is er natuurlijk gewoon gelegenheid tot schieten maar ook zullen tegelijk vele prijzen verdeeld worden. Uitslagen van onderlinge concoursen tegen Diepenveen en Averlo liggen te wachten maar natuurlijk ook die van het regionaal concours. Verder hebben de junioren dit jaar hun eigen onderlinge wedstrijd gehad. 
Genoeg te doen dus, dus wees er bij op de laatste schietzondag!

Er is trouwens ook genoeg te doen tussen kerst en nieuw. De banen worden nagekeken en waar nodig gerepareerd, kleine klusjes liggen nog her en der te wachten en natuurlijk worden de ledenvergadering en het jaarboekje voorbereid. Heb je zin om te helpen tussen kerst en nieuw? Vraag even aan 1 van de bestuursleden wanneer en hoe, je bent van harte welkom.

Gemiddelden (30-10-08)
Nieuwe gemiddelden vindt u op de pagina Gemiddelden. Deze pagina is normaal gesproken altijd via de service pagina te vinden.

Schietlessen (12-10-08)
Niet vergeten: Maandag 20 oktober schietlessen voor geweer en pistool!

Jeroen Eigenberg en Marco de Haan puffen even lekker uit na een inspannende avond 
Dus heeft u problemen met de 0-stelling? 
Kijkt u wel goed door de diopter? 
Is mijn houding wel goed?
Waarom heb ik altijd een afwijking op de zelfde plaats?
Hoe belangrijk is mijn ademtechniek?
Hoe werkt een geweer nu eigenlijk?
Geen vraag zo gek of onze vaste instructeurs Marco en Jeroen weten er antwoord op!

Marco corrigeert de pistoolgreep Wat is het resultaat van de aanwijzingen??

Groot concours  Eikelhof (02-10-08)

Groot concours te Eikelhof 

Zondag 5 oktober
10.00 tot 14.00 uur
Senioren* (alleen vuurbuks)

 Woensdagavond 8 oktober (inhaalavond)
Junioren en Senioren* 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag 11 oktober (inhaaldag)
Junioren en Senioren* 10.00 tot 13.00 uur

Zondag 19 oktober 
Junioren**

  Senioren die nog niet zo lang lid zijn krijgen persoonlijk bericht als ze ook verwacht worden op het concours.
** Junioren krijgen persoonlijk bericht. Wij zorgen voor vervoer.

 Bij ons is er op 5 en 8 oktober geen schieten!

Kermisuitslagen (01-10-08)

De kermis zit er weer op en ook dit jaar hebben we weer veel leuke reacties gehad op onze tent en de traditionele schietwedstrijden. Zoals altijd was de karbonade baan een groot succes bij de jeugd. Waarschijnlijk eten veel families de komende week een lekkere karbonade van de Golff.

FOTO SLIDE SHOW

 

Prijswinnaars
De rollade, beschikbaar gesteld door Golff Mensink,  is gewonnen door Rik Jeurnink en Simon Vervloet uit Deventer. Zij delen de rollade (de een heeft voor de ander geschoten). 
Hun kaart kwam door middel van loting uit alle verschoten (geweer)kaarten als winnaar uit de bus.

Op de pistoolbaan zijn dit jaar erg veel worsten gewonnen, die ter plekke zijn gegeven (en opgegeten).

Op de kaartbaan waren dit jaar veel prijzen te winnen.
Voor niet leden waren er ook kleine prijsjes voor het schieten van een hoge serie. Van aanstekers tot wekkers en zelfs opwindradio's gingen naar de schutters. Deze prijzen waren ter beschikking gesteld door B. Van Eek.

prijsjes van Bertus van Eek Jamilla trekt de prijswinnaar van de rollade

Voor de traditionele ere prijzen komen toch de meer verstokte schutters in aanmerking. Er zijn heel wat kaarten door de dames en heren verschoten, tot laat op de maandagmiddag, voor de winnaar bekent was.
De uitslag is als volgt:

  Naam Plaats

30

29

28

1 C. Eilerts Colmschate

8

 

 

2 G. Koldeweij Harfsen

6

 

 

3 G. Klein Oonk Bathmen

2

3

5

4 J. Kloppers Bathmen

2

3

1

5 H. Broekgaarden Harfsen

1

 

 

Alle prijswinnaars krijgen binnenkort bericht.

Kleiduif schieten (10-09-08)

Na het succes van ons vorige dagje kleiduif schieten (zie nieuws uit 2007) heeft Johan de Weerd weer het initiatief genomen om gezamenlijk er op uit te gaan. 
Dit maal zijn we op zaterdag 6 september naar de "Voskuil" schietbaan "Het Goor" te Aalten getrokken. Na uitvoerig genoten te hebben van het coulissen landschap van de Achterhoek waren we om 11.00 uur present op de schietbaan.
Nadat Johan heeft uitgelegd wat de bedoeling is werd het tijd om te gaan schieten. 
6 "inkomers", 6 "afgaanders", 3 "doubletten" en 6 "hazen" was de opdracht.

Nadat onze jagers Johan en Han geschrapt waren van de einduitslag bleek dat Henk Broekgaarden gewonnen had met 19 treffers.
Een uitstekend resultaat!!
Robert maakt voor het eerst kennis met een dubbel loops jachtgeweer Johan de Weerd heeft vaker met dit bijltje gehakt...
Rudi laat een kleiduif in stof opgaan
een duif in 4 stukken
De voorzitter was ook op dreef

Na deze sportieve ochtend werd Johan de Weerd weer hartelijk bedankt voor het organiseren. Het begint al aardig een traditie te worden.
Tot volgend jaar!

Gemiddelden (27-08-08)
Inmiddels ook in de kantine al na te lezen maar natuurlijk ook hier. De nieuwe gemiddelden dit jaar voor Geweer, Pistool en Junioren. (ook te bereiken via de servicepagina)

Westerkappeln (19-06-08)
Nu hebben we weer een heleboel foto's gekregen. Deze zijn in klein formaat op een aparte pagina gezet. Veel kijk plezier! Fotopagina Westerkappeln 2008

Westerkappeln (16-06-08)
Afgelopen zondag zijn we weer samen met Loo naar Westerkappeln geweest om te strijden om de wisselbeker. Zoals gebruikelijk wint altijd de thuis schietende partij en dit maal was dat de Schützenverein Obermetten. 

Het clubgebouw van Obermetten Het weer bleek vandaag toch nog mee te vallen. Onze gastgevers hadden natuurlijk ook rekening gehouden met het weer en in hun tuin een tentje neergezet waar naast de tap ook nog plaats was voor alle gasten. Na de ontvangst werd er al snel begonnen met de wedstrijd. In Duitsland schieten we staand opgelegd op 50 meter. Ditmaal hadden we geen proefschoten maar werden alle punten gelijk meegeteld. Dit spaart wel tijd, er zijn maar twee schietpunten, maar enige oefening hadden we wel nodig. Je kon goed zien dat de laatste pogingen de beste waren bij de Bathmense schutters. Wim Broekhuis uit Loo was de beste Bathmense schutter met ruim 106 punten mocht als prijs nog een fles uitzoeken.

Na de wedstrijd was er gelegenheid om het mijnbouw museum te bezoeken in Ibberburen. In het grote gebouw op de kolengestookte krachtcentrale stonde de grote oude historische machines opgesteld waarmee vroeger de steenkool uit de mijnen werd gehaald. Veel werktuigen waren nog aangesloten op perslucht zodat ze ook nog bediend konden worden. De grote boor werd dan ook tot veler schrik veelvuldig (en lang zat) getest. Tot slot mocht Astrid Klein Oonk een hele grote machine bedienen met veel imposante tandwielen en hendels. Maar wat het nu precies was weet eigenlijk nog niemand!
Weer terug in Obermetten kon er nog vrij geschoten worden, waar veel gebruik van werd gemaakt, en ging de fles goed rond. Weer een zeer geslaagde dag!
Foto's zijn te zien op de website van Obermetten, kijk op www.schuetzenverein-obermetten.de op de pagina foto's!

kleine maar gezellige wachtruimte ook hier natuurlijk een tap
Hij blijft enthousiast!! Een talent, en die moet nog lid worden!!

Later misschien meer van onze eigen foto's!

Feestmiddag (26-05-08)
Zie fotopagina
Afgelopen zondag was het weer zover; onze jaarlijkse feestmiddag. 
Gelukkig was het goed weer en bleef het de hele middag droog. Een grote groep had zich opgegeven en was om 1400 uur met de fiets bij de kantine. Ditmaal hadden Henk, Dikie, Han, Albertine, Joan en Marjon de eer om een leuk programma te verzorgen.
En dat was het. Na de koffie werden de deelnemers ingedeeld in 5 groepen. Er was een fietstocht uitgezet waarbij de deelnemers onderweg goed moesten opletten. De organisatie had er veel werk van gemaakt want er waren foto's gemaakt die elke groep bij zijn routebeschrijving meekreeg. En die opzoeken viel nog niet mee, detailfoto's en overzichtsfoto's waren in willekeurige volgorde afgebeeld en een foto werd gauw gemist. De route liep langs de schipbeek en over de Bannink waar ook nog voor een verfrissing werd gezorgd. Via Colmschate en Oxe kwamen we terug in Dortherhoek. Inmiddels werd er ook een buffet gebracht door Voortman en dat was zoals gebruikelijk prima verzorgd (en lekker!). Een paar uurtjes met z'n allen nagenieten met een hapje en een drankje en de muziek van DJ Henk Broekgaarden is altijd plezierig. Tot slot was er nog een ijsbuffet, die zeker bij de junioren gretig aftrek vond.
Tijdens de prijsuitreiking bleek de groep van Gerard, Astrid, Marlies en Martin de winnaar, zij mogen volgend jaar de feestmiddag organiseren (een prachtige prijs toch?). Gerard was dan ook zeer in zijn nopjes (zie fotopagina).

Schietsport Totaal (26-05-08)


klik op het logo voor de website
Nog één maand en dan zal op Sport- en Congrescentrum Papendal in Arnhem het evenement SchietsportTOTAAL van start gaan.
Dit evenement mag een ieder, die de schietsport een warm hart toedraagt, niet missen. Er zullen héél veel verschillende activiteiten zijn: om te beginnen natuurlijk de series en de finales van de Nederlandse Kampioenschappen Luchtgeweer en Luchtpistool voor dames, heren en junioren. Verder diverse workshops, symposia en demonstraties. Ook het NK Zomerbiatlon, een wedstrijd Zomerbiatlon Moderne Vijfkamp en een demonstratie en wedstrijd Zomerbiatlon Skike zullen plaatsvinden op het buitenterrein van dit sportcomplex. Verder hopen we dat lasershoot zal doorgaan, evenals het horecaschieten (spannend, hou de website in de gaten).

Naast dit sportieve ‘geweld’ kunt u in twee compleet verschillende beurshallen genieten van wat er allemaal bij de schietsport “hoort”: in de Sydneyzaal, waar het SIW (Schietsport Informatie Weekend) gehouden wordt, kunt u schietbrillen, transportsystemen, wapens, messen, holsters enz. enz. vinden; in de op het buitenterrein geplaatste aluhal zal de Internationale Antieke Wapenbeurs (IAW) ruimte bieden aan alle particulieren en bedrijven die het verzamelen van antieke wapens hoog in het vaandel hebben staan.
Dit jaar dus zelfs twee beurzen in twee aparte hallen!

Schietlessen (20-05-08)

Gisteravond waren Jeroen en Marco weer aanwezig om de inmiddels bekende schiet-
lessen te verzorgen. Gelukkig waren er weer enkele jeugdleden aanwezig die van Jeroen vele tips en huiswerk meekregen. Ook enkele aspirant senior leden waren gekomen om hun schiethoudingen en resultaten te verbeteren. 
Olliver schoot op het eind van de avond gelijk twee tienen op de pistoolbaan en was de koning te rijk, hij had zeer specifieke aanwijzingen gekregen die hij de komende weken zeker gaat trainen. De wat meer ervaren leden gebruikten deze avond om eens uitgebreid andere geweren te proberen. Alberta gaf haar dominante linkeroog de kans en bleek met links minstens zo goed te schieten al met rechts. Nu nog een keuze maken!
Jeroen legt de basis knielhouding uit.
Marco corrigeert de pistoolgreep Wat is het resultaat van de aanwijzingen??

Al met al weer een leerzame avond zoals gebruikelijk en zeker een aanrader voor alle leden maar vooral voor aspirant-leden. Deze avond gemist? Geen probleem, we gaan er zeker mee door. De volgende schietlessen voor geweer en pistool staat gepland op maandagavond 20 oktober. 

Schot in de roos (03-05-08)
U krijgt binnenkort de nieuwe Schot In De Roos weer uitgereikt of toegestuurd. Natuurlijk kunt u hem alvast bekijken op een deze pagina. (of zoeken via de service pagina)

Agenda (23-04-08)
Inmiddels zijn er al veel datums die u even moet onthouden. 
Maar waarom onthouden als u ze hier terug kunt zoeken?

19 mei Trainingsavond voor geweer en pistool, 19.30 uur
25 mei Feestmiddag/avond voor alle leden
15 juni Internationale wedstrijd in Westerkappeln 
06 sept Kleiduif schieten in Aalten

U heeft gezien dat u zich even op moet geven voor het kleiduif schieten (bord kantine), ook voor Westerkappeln komt binnenkort zo'n lijst te hangen. 

Body warmers (23-04-08)
Zoals afgesproken in de ledenvergadering kunt u zich inschrijven voor bodywarmers met ons logo. De lijst hangt inmiddels in de kantine.

Averlo (13-04-08)
In Averlo word momenteel het Groot Concours geschoten, bent u niet in de gelegenheid geweest om vandaag te schieten dan is donderdagavond de herkansing. Ook zaterdag 26 april is er nog een laatste inhaaldag. 
Inmiddels heeft Averlo ook een website. Zie de Links pagina.

Gemiddelden (25-03-08)
Inmiddels ook in de kantine al na te lezen maar natuurlijk ook hier. De eerste gemiddelden dit jaar voor Geweer, Pistool en Junioren. 

Concours (07-03-08)
Zondag 16 en woensdag 19 maart hebben we weer een onderlinge wedstrijd in Diepenveen. Dus u weet het al: dan is de baan bij ons gesloten!!
Als van plan bent om op zondag te gaan: Denk er om dat de tijden zijn veranderd! Mogelijkheid tot schieten is er van 10.00 uur tot 14.00 uur.

De junioren gaan op 19 maart en gaan gezamenlijk met vervoer vanaf de schiet accommodatie, je wordt hierover gebeld.

Kleiduifschieten (11-02-08)

Na het succes van ons vorige dagje kleiduif schieten (zie nieuws uit 2007) heeft Johan de Weerd weer het initiatief genomen om gezamenlijk er op uit te gaan. 
Dit maal gaan we op zaterdag 6 september naar de "Voskuil" schietbaan "Het Goor" te Aalten. Meer informatie en opgave op het mededelingenbord in de schiet accommodatie.

Kijk ook nog even op deze fotopagina van vorig jaar

Nieuwe wapens (05-02-08)
Zoals al gemeld hebben we de oude Browning ingeruild voor een nieuw pistool. Het is een Smith & Wesson geworden. Er is gekozen voor een type met hetzelfde gewicht als de Browning en ook met een universele kolf. Probeer hem maar eens uit.

Als toegift konden we heel goedkoop een 2e hands revolver overnemen om eens te proberen. Tijdens de laatste 2 ledenvergaderingen werd hier al om gevraagd en toen deze aanbieding voorbij kwam hebben we deze gelijk gegrepen. Het is bedoelt als uitbreiding van ons verschillende wapenaanbod naar de leden toe. Dit is een Weirauch Arminius HW 9 Ook deze moet u zeker eens proberen. 

Schietlessen (05-02-08)

Veel belangstelling voor de schietlessen afgelopen maandag. 
Maar liefst 15 schutters, waaronder twee junioren, waren op komen dagen voor de gecombineerde geweer en pistoolles van Jeroen en Marco. 

Ook vanavond kregen alle deelnemers individueel aandacht van de instructeurs en werd per schutter de puntjes op de i gezet. Zitfouten, richtfouten, concentratie en technische slimmigheidjes werden doorgenomen en eenieder ging met een goed advies aan het oefenen. En met succes!

Jeroen Eigenberg en Marco de Haan puffen even lekker uit na een inspannende avond
druk oefenen! ook de junioren zijn flink aan het schieten
analyse van het schotbeeld goede houding!
Marco doceert op de pistoolbaan Albertine heeft veel geleerd

Marco had zijn Glock met laser meegenomen zodat de pistoolschutters precies konden zien hoe stil ze hun hand houden tijdens het richten en afvuren. En dat valt nog niet mee!! Ook hier veel houding en andere technische fouten en Marco weet ze feilloos te duiden. Enthousiast vergelijken de deelnemers hun ervaringen tijdens de nazit.
Al met al weer veel positieve reacties en kijk niet raar op als de gemiddelden van de deelnemers dit jaar spectaculair stijgen!

Wegens het succes hebben we de instructeurs meteen weer vastgelegd voor een extra  lesavond nog voor de zomervakantie: Maandag 19 mei kunt u weer een instructieavond voor geweer en pistool verwachten.

Leden vergadering (31-01-08)
Bij het stuk over de ledenvergadering zijn nu foto's bijgevoegd.
Koning Albert kan je ze aanbevelen!
Koning Albert Kuiper

Schietlessen (17-01-08)
Niet vergeten: Maandag 4 februari schietlessen voor geweer en pistool!!

Leden vergadering (17-01-08)
Afgelopen woensdag 16 januari was de ledenvergadering die ook dit keer weer druk bezocht is. 

Na de nieuwjaarswensen en de opening door de voorzitter, die oa de vrijwilligers bedankte voor de hulp het afgelopen jaar, werden al gauw de notulen van vorig jaar gearresteerd. Zoals gebruikelijk legde de secretaris hierna de verantwoording voor het afgelopen jaar namens het bestuur af. Dit jaarverslag valt weer na te lezen in ons informatieboekje dat elk lid meekrijgt.
De kascommissie kon geen onregelmatigheden vinden bij onze penningmeester maar had nog wel een goede tip, wellicht kan een bezwaarschrift aan het waterschap nog wat geld opleveren. De penningmeester maakte vervolgens de balans op voor de aanwezigen, die overigens de komende weken nog op het prikbord in de kantine na te lezen is. 

Bestuur zit klaar voor aanvang en de voorzitter opent de vergadering Weer veel belangstelling voor de ledenvergadering

Het bestuur had vervolgens nog enkele mededelingen. De activiteiten voor 2008 werden doorgenomen met extra aandacht voor de schietlessen op 4 februari. Verder kwamen het invulformulier, de baancommissarissen en de wapens nog aan bod.
Uit de regionale kring komt de aanpassing van de junioren baan ter sprake, deze wordt verlengt naar 10 meter, ook de cursus basistrainer is hier besproken.
Om de VZOD wat meer uitstraling te geven tijdens evenementen als Kermis, Winterfair, enz en officiële gelegenheden is besloten op 10 bodywarmers aan te schaffen. Ook leden krijgen privé de gelegenheid er één bestellen.
Vervolgens leven er plannen binnen het bestuur om de schietbanen uit te breiden met een extra pistoolbaan. Dit jaar zal hier een haalbaarheidsonderzoek naar gedaan worden.

Belangrijkste onderwerp was toch wel de begroting voor 2008. Het bestuur gaf aan dat de inkomsten structureel achter bleven, wat resulteerde in negatieve begrotingen de afgelopen jaren maar die ditmaal in 2007 niet sluitend gemaakt kon worden. Op de kosten letten blijft prioriteit nr 1 maar er is geen verbetering voor de komende jaren als we niet onze prijsniveaus aanpassen die de afgelopen jaren stil zijn blijven staan. De aanwezigen waren overtuigd van deze noodzaak en er werd heel creatief met het bestuur meegedacht met de mogelijkheden die er zijn.
Het resultaat is dat over de drie belangrijkste instrumenten de prijzen aangepast worden. De contributie wordt verhoogd naar €65 per jaar voor senioren, de kaartprijs naar €1, en ook de kantineprijzen worden verhoogd. Ook voor de junioren zijn de contributie en kaartprijzen verhoogd naar respectievelijk €15 en 25 cent. Volgend jaar zal er nog €5 bij de contributie opkomen waarna bekeken wordt of de gezonde financiële positie waarin de vereniging nu verkeerd behouden blijft. Men heeft er nu alle vertrouwen in.

Albert is best trots.. en dat is terecht! Gerard weer compleet verrast!

Ook dit jaar zijn de schutterkoningen voor Geweer en Pistool bekend gemaakt. Het was Albert Kuiper die het afgelopen jaar zijn gemiddelde maar liefst met 3,44 punt zag stijgen en hij won met die prestatie dan ook verdiend de trofee uit handen van de voorzitter.
Nog opmerkelijker was de prestatie bij het pistool van Gerard Klein Oonk, voor het tweede jaar op rij wist hij het meest zijn gemiddelde te verbeteren, ditmaal met 8,42 punten. Volkomen verrast (hij had een andere naam op zijn papier staan) nam hij de trofee in ontvangst.

Tijdens de pauze kregen de aanwezige leden het informatieboekje uit handen van secretaris Joan Teunissen die weer veel werk hiervoor verzet heeft. Henk ten Katen van uitgeverij Katern had de drukkosten aangeboden en de druk verzorgd waarbij hij onschatbare hulp van Johan Eilerts heeft gehad. Alle helpers werden met een hartelijk applaus bedankt.

Veel leden maakten gebruik van de pauze om hun contributie te betalen bij de penningmeester, voor diegenen die dit nog moeten, graag voor 1 februari via de bank. (zie het informatieboekje voor meer info)

Veel belangstelling voor het boekje
Veel ervaring bij elkaar ...

In het bestuur liep de termijn af van voorzitter Gerard Koldeweij, doordat hij zich herkiesbaar had gesteld en omdat er geen tegenkandidaten waren werd hij herkozen in het bestuur. 

Elk lid van de kascommissie treedt aan voor twee jaar en jaarlijks moet er dus één aftreden. Ditmaal werd Henk Broekgaarden bedankt voor de afgelopen twee jaar zodat er een vacature naast Gerdien Smit ontstond. Het was Wim Menkveld die zijn vinger spontaan opstak en nu voor twee jaar aangesteld is.

De vergadering werd besloten met de rondvraag, hier werden nog enkele vragen naar tevredenheid beantwoord, zo werd ook bekend dat men voornemens is het rookbeleid aan de wettelijke richtlijnen aan te passen als de tijd daar is. 

Beste wensen (01-01-08)
Namens het bestuur van de schietvereniging wensen we iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar toe en goede schietresultaten voor het komende seizoen.

Wilt u ook uw goede wensen kwijt? Teken dan het gastenboek!!

Leden vergadering (01-01-08)
Woensdag 16 januari is de algemene ledenvergadering, aanvang 20.00 uur.
Binnenkort krijgt u de uitnodiging en agenda. Natuurlijk staat die ook hier op de site!


Agenda:

1.        Opening door de voorzitter.

2.         Notulen vorige vergadering.

3.         Jaarverslag secretaris.

4.         Verslag kascommissie.

5.         Jaarverslag penningmeester.

6.        Mededelingen bestuur.

7.         Bekendmaking schutterskoningen 2007 (geweer + pistool). 

Pauze met gelegenheid tot betaling v.d. contributie;
Omdat de hoogte v.d. contributie onderwerp van gesprek zal zijn in deze algemene ledenvergadering kunnen nog geen bedragen genoemd worden. U krijgt hierover (na de ledenvergadering) zo spoedig mogelijk bericht.

8.       Huishoudelijk reglement.
         Deze is bijgevoegd zodat u deze rustig kunt nalezen. Bedenk dat deze niet is opgesteld voor
   
        dingen die goed gaan maar juist voor lastige situaties waarin bevoegdheden, verantwoordelijkheden, 
   
        rechten en plichten goed geregeld moeten zijn

9.       Bestuursverkiezing;
   
     Aftredend en herkiesbaar:  G. Koldeweij (voorzitter)
        Tegenkandidaten kunnen zich tot uiterlijk 1 uur voor de vergadering melden bij
 
        het bestuur.

10.     Verkiezing kascommissie;   
         Aftredend H. Broekgaarden.

11.     Rondvraag.

12.     Sluiting.

 P.S.   De eerste schietdag van het seizoen 2007 is op zaterdag 19 januari 2008.

        We verzoeken u (als u niet op de ledenvergadering komt) de contributie voor
01-02-2008 over te maken op bankrekeningnr. 305721593 t.n.v. Schietvereniging VZOD.

Schietlessen (01-01-08)
Inmiddels hebben we weer met onze schietinstructeurs datums afgesproken om schietlessen te verzorgen:
                               
Maandag 04 februari: Instructie Geweer door Jeroen Eigenberg.
Voor deze avond geldt dat we gekozen hebben voor een inschrijfavond. Heb je belangstelling schrijf je dan in op het formulier dat in de kantine hangt, of vraag het even aan Gerard. (mailen kan ook, zie contact)

Maandag 04 februari: Instructie Pistool door Marco de Haan.
Goed gezien! De beide lessen zijn op dezelfde avond. Zo maken we effectief gebruik van de avond en de beide schietbanen. 
Bij grote opkomst zijn er minder onnodige wacht uren!
...en Marco kijkt goedkeurend toe! 

Noteer de datum vast in uw agenda en kom ook voor een persoonsgerichte schietles. Elke keer weer blijken net die kleine details grote invloed te hebben op uw resultaten.