window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-2R1MPMNFYF');

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar.
We gaan weer een leuk jaar tegemoet met hopelijk goede schietresultaten.

Iedereen begint weer op 0 en kan zijn gemiddelde weer opnieuw beginnen, het is natuurlijk de wens om jezelf te verbeteren, veel geluk daarbij.  Misschien leidt het wel tot schutterskoning(in). Tijdens de ledenvergadering van 24 januari wordt dat bekend en kan je ook je gemiddelde van 2023 zien. Misschien moet je de aspiraties een jaar uitstellen… we zullen zien…

De banen zijn er klaar voor in ieder geval. We zijn met een klein team druk bezig geweest om de kogelvangers weer schoon te maken, de banen te inspecteren op gebreken en natuurlijk herstellen we waar het kan.

Zo heeft Gerard op zolder nog een grote opening gevonden waar vogels binnen kunnen komen. Deze is vakkundig dichtgemaakt.

Verder zijn we nog bestuurlijk bezig geweest. Niet alleen met de planning van volgend jaar (daarover meer in de ledenvergadering) maar ook hebben we met de collega schietverenigingen uit Diepenveen en Averlo de prijzen verdeeld van het kringconcours van 2023.  Tijdens de ledenvergadering zullen we de winnaars huldigen.

We beginnen het jaar op woensdag 3 januari waar we meteen de KNSA op bezoek krijgen in het kader van de verlenging van de certificering. Dit zien we met vertrouwen tegemoet.

Je ziet, zelfs tijdens de korte winterpauze is er volop te doen bij de VZOD.

We zien je graag binnenkort weer terug op de club!