Toen we eenmaal besloten hadden om weer op de kermis te gaan staan , na de corona, was goede raad duur. Onze vaste plek was ineens niet vast meer want verkocht en verbouwd. Gelukkig konden we in overleg met de kermiscommissie en de kerk een plek krijgen op de oprit van de kerk maar daar past onze oude tent niet. We besluiten om een zeecontainer te kopen en in te richten tot een veilige plek om onze traditionele schietwedstrijden te houden. Die houden we al sinds 1947 dus dit moest de 75e keer worden.

Hieronder een foto verslag van het gehele proces: van de aankomst van de gekochte container, het strippen, het opbouwen en inrichten tot de plaatsing op de kermis. Foto’s zeggen meer dan woorden.

Speciale dank gaat uit voor alle vrijwilligers maar ook sponsoren die alles mogelijk maken. Met name Loon & Grondverzetbedrijf Bos BV die het groot materieel beschikbaar stelde. Natuurlijk helpt ook de boeldagcommissie enorm met hun bijdrage in de kosten. Verder zijn we erg blij met de toestemming van de Protestantse Gemeente om op hun grond te mogen staan, dank daarvoor. Tijdens de kermis is natuurlijk de ondersteuning van de stichting Bathmense Kermis die de organisatie regelt en financiert, verder hebben wij onze vaste sponsor Jumbo Mensink die de karbonades voor de populaire “karbonadebaan” sponsort.

De container wordt neer gezet