window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-2R1MPMNFYF');

Afgelopen woensdag waren de prijswinnaars van de kermis uitgenodigd op de schietclub aan de Paddensteeg om de prijzen in ontvangst te nemen die waren gewonnen op de kermis.

In ons nieuwsbericht over de kermis heeft u al kunnen lezen dat de grote beer gewonnen werd door Leah Wuestman die daar ter plekke is uitgereikt.
U heeft nog van ons tegoed de winnaar van de verloting. Iedereen die kaarten heeft gekocht kon zijn telefoonnummer opgeven waarmee je mee deed, of je nu goed schiet of iets minder, elke inschrijving maakte kans. Nadat Annelieke de winnaar blind heeft getrokken werd die natuurlijk meteen uitgenodigd op deze feestelijke prijsuitreiking.

En de winnaar is: … Jeroen van de Peppel!
Jeroen wint een levensmiddelenpakket aangeboden door Kloas in’t Hof. Jeroen van harte gefeliciteerd.

Maar dat zijn natuurlijk niet de prijzen waar deze traditionele kermis schietwedstrijden om draaien. Het gaat om de beste schutter. Daarin hebben we twee klassen.
De beste geweer schutter van de Leden en de beste geweer schutter van de Niet-leden.

Bij de leden wint Gerard Klein Oonk de trofee door maar liefst 6 volle series van 30 punten te schieten.

Beste schutter bij de Niet leden was Lars Westendorp, hij wist maar liefst 4 keer een volle serie van 30 punten te schieten. Lars is elf jaar en is daarmee de jongste winnaar ooit van onze schietwedstrijden die we al sinds 1947 organiseren. Een hele knappe prestatie.
Lars zagen we al op Koningsdag bij onze stand en daar konden we al zien hoeveel talent hij heeft voor de schietsport. Natuurlijk was hij vervolgens op de kermis niet weg te slaan bij onze schietwedstrijden. Daarmee laat hij zien dat oefenen meteen resultaat oplevert.

Lars was natuurlijk uitgenodigd en kwam samen met zijn vader de prijs ophalen. Het is een kadobon van de Jumbo zodat het nog even afwachten is wat hij daarvoor koopt, maar dat zal goed besteed zijn.

Natuurlijk mag Lars ook nog even schieten en laat meteen zien hoe goed hij is. Hij is vast van plan om in de toekomst lid te worden van de vereniging maar school is prio nr 1 heeft zijn moeder verteld. Maar dat komt vast wel goed wist hij te vertellen.