Je zou het bijna vergeten maar we hebben 2 schietwedstrijden georganiseerd op de kermis. Eén voor leden en één voor niet leden.

De uitslagen van het kermisschieten zijn inmiddels bekend;

Bij de niet-leden is het best geschoten op de kaartbaan door Bas Penterman uit Bathmen. Hij schoot 4 x 30 en is daarmee winnaar van de kadobon van 25 euro van de Jumbo. Net buiten de prijzen vielen B. Schenk en M. Richten met beiden 2 x 30.

Bas ontvangt hier de 1e prijs, een waardebon van Jumbo Mensink, van de voorzitter. “Altijd goed voor een kratje bier” was zijn commentaar.

Bij de leden is de kaartbaan gewonnen door Gerard Klein Oonk met  7 x 30. Gerard krijgt later de wisselbeker. Net buiten de prijzen, maar wel in de top 3 zijn geëindigd;  Gerard Koldeweij (3 x 30) en Jasmijn Klein Oonk (1 x 30 en 3 x 27).

Nog een kleine terugblik op de kermis. Dit jaar konden we onszelf (na 2 corona jaren) eindelijk weer presenteren op de “Battumse Karmse”. Hoewel we even getwijfeld hebben of deze traditie verder moest gaan zijn we als bestuur inmiddels meer dan overtuigd dat we een goede keus gemaakt hebben. We hebben onze vereniging en de schietsport, deze keer met de ingerichte container en op een iets andere plek, weer kunnen laten zien aan de aanwezigen. We hebben leuke reacties gekregen en er is weer veel geschoten. Ook hebben al meer dan 12 belangstellenden onze vereniging bezocht na de kermis waarvan er al 5 lid geworden zijn.

 En dat brengt me bij onze nieuwe leden; Bjorn Holle, Tim de Weerd, Julie Baaij, Jesse Rietman en Tom Köning. Allen welkom binnen de vereniging en veel (schiet)plezier gewenst.