window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-2R1MPMNFYF');

Ook dit jaar was de VZOD natuurlijk weer van de partij op de “Battumse Karmse”. We doen dit al sinds 1947 en dus ruim 75 jaar.

Ook dit jaar maken we gebruik van de schietcontainer die we vorig jaar hebben aangeschaft. Dit jaar voorzien van een nieuwe schilderbeurt zodat de binnenkant er stralend wit uitziet.

We bouwen de schietstand op donderdag en vrijdag op en het resultaat mag er weer zijn. Dit jaar ook volop zon, het publiek heeft er zin in dus leuke schietwedstrijden zijn gegarandeerd.

 

Al snel worden er karbonades en worsten geschoten en ook de geweerbaan is druk bezet.

Bij de kaartbaan kennen we drie winnaars van de wedstrijden. De beste lid, beste niet lid en een winnaar van de verloting. de namen van de winnaars volgen nog. Na de kermis werd de winnaar van de verloting getrokken door Annelieke.

Bij de karbonade baan hadden we een extra verrassing, een grote beer was gedoneerd door een kermisliefhebber (hartelijk dank) en die beer werd gewonnen door Leah Wuestman uit Laren, van harte gefeliciteerd. Ze kan haar geluk niet op.

Al met al weer een geslaagde kermis, het is veel werk maar er zijn ook veel schietliefhebbers.

Ben je enthousiast gerakt voor de schietsport? Kom geheel vrijblijvend langs op onze club en krijg een gratis schietles. zie de site voor meer informatie.