window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-2R1MPMNFYF');

Onze jaarlijkse feestmiddag op de eerste zondag van juni genoten we dit keer in de volle zon. We zitten graag buiten dus toch maar even de tent opgezet om ons te beschermen. Helaas waren er verschillende afmeldingen maar het groepje dat overbleef verheugden zich op de BBQ,

Maar eerst hadden Astrid en Gerard een puzzelrit uitgezet. Per auto ging het richting Harfsen, Almen, Eefde en Gorssel met onder weg verschillende (strik)vragen. Natuurlijk een pitstop onderweg want al dat rijden maakt dorstig.

Eenmaal weer bij de club kwam de hamvraag: “hoe ver hebben jullie gereden?” Dat was de meesten ontgaan hoewel 1 groep het goed gokte, het was 45 km.

De BBQ van Bielderman smaakte voortreffelijk en omdat alle consumpties maar 1 euro waren werd daar ook niet op bezuinigd.

Alle dank gaat uit naar Astrid en Gerard die het feest georganiseerd hebben en natuurlijk speciale dank voor Henk die weer voor de muziek heeft gezorgd. Volgende jaar weer op het vaste tijdstip.