9


 

Index

Introductie

Nieuws

Kennismaking

Agenda

Accommodatie

Kermis

Oude doos

Service

Zittingen

Links

Gastenboek

Contact

 

CheckStat

 

 


Bathmense schietvereniging

Vooruit Zij Ons Doel 

tip: ga met je muis over de foto's voor uitleg

  

Nieuws

voor het laatst bijgewerkt op:
22-10-2022


Nieuws uit 2005

Nieuws uit 2006

Nieuws uit 2007

Nieuws uit 2008

Nieuws uit 2009

Nieuws uit 2010

Nieuws uit 2011

Nieuws uit 2012

Nieuws uit 2013

Nieuws uit 2014

Nieuws uit 2015

Nieuws uit 2016 

Nieuws uit 2017 

Nieuws uit 2018

Nieuws uit 2019

Nieuws uit 2020

Nieuws uit 2021

 

Trainings avond (22-10-2022)

dat wordt een 10, zeker weten Afgelopen woensdag 19 oktober hebben we weer een trainingsavond georganiseerd, deze werd gegeven door Gerard.
Geen toeval was het dat vooral nieuwe leden hier op af kwamen, we hadden hiervoor natuurlijk wat reclame gemaakt. Een uitgelezen kans om goed met de sport te beginnen, het is vooral zaak om de juiste techniek aan te leren en in te slijpen.

Gerard begon met een overzicht van wat er allemaal nodig is om te komen tot het perfecte schot. Hiervoor is natuurlijk het materiaal van belang; het wapen, de kleding, assecoires, enz.
Maar daarnaast ook de accomodatie, het licht, de kussens, de veiligheid, etc. Dat is echter niet trainbaar, wij richten ons vanavond op de juiste basis houding en de basis schiettechniek.

Een verdieping hiervan en het mentale aspect bewaren we voor een latere training.
Gerard legt het belang van een solide basis uit, de driehoeken die hier aan ten grondslag liggen en lijn van het geweer dat in het midden moet liggen. Natuurlijk ook het belang van de "0"-stelling.
Verder wat tips om geen "slaapbeen" te krijgen en dat je het geweer richting hoofd moet draaien en juist niet andersom.

Ook de schiettechniek komt aan bod. Hoe kijk je door de diopter en leg je de korrel in het midden. hoe benader je het doel en haal je de trekker over. Allemaal essentieel om te komen tot de perfecte 10.

Het theoretische deel met power point kan wat saai zijn maar het gaat om de bewustwording en de reden achter elk aspect. dit helpt in de praktijk als we gaan schieten. En natuurlijk gaan we dat doen, meteen het geleerde in de praktijk brengen. Elkaar helpen en analyseren wat er goed of fout is aan de basishouding, welk verschil het maakt als je het anders doet.

De kaart liegt niet.
De perfecte 10 is zeker een paar keer geschoten.

Nu oefenen, oefenen, oefenen....

  geconcentreerd 

Kermis uitslagen (22-10-2022)
Je zou het bijna vergeten maar we hebben 2 schietwedstrijden georganiseerd op de kermis. Eén voor leden en één voor niet leden.

De uitslagen van het kermisschieten zijn inmiddels bekend; 

Bij de niet-leden is het best geschoten op de kaartbaan door Bas Penterman uit Bathmen. Hij schoot 4 x 30 en is daarmee winnaar van de kadobon van 25 euro van de Jumbo. Net buiten de prijzen vielen B. Schenk en M. Richten met beiden 2 x 30.

Bas ontvangt de prijs waardebon van Jumbo Mensink

Bas ontvangt hier de 1e prijs, een waardebon van Jumbo Mensink, van de voorzitter. "Altijd goed voor een kratje bier" was zijn commentaar.

Bij de leden is de kaartbaan gewonnen door Gerard Klein Oonk met  7 x 30. Gerard krijgt later de wisselbeker. Net buiten de prijzen, maar wel in de top 3 zijn geëindigd;  Gerard Koldeweij (3 x 30) en Jasmijn Klein Oonk (1 x 30 en 3 x 27).

Nog een kleine terugblik op de kermis. Dit jaar konden we onszelf (na 2 corona jaren) eindelijk weer presenteren op de "Battumse Karmse". Hoewel we even getwijfeld hebben of deze traditie verder moest gaan zijn we als bestuur inmiddels meer dan overtuigd dat we een goede keus gemaakt hebben. We hebben onze vereniging en de schietsport, deze keer met de ingerichte container en op een iets andere plek, weer kunnen laten zien aan de aanwezigen. We hebben leuke reacties gekregen en er is weer veel geschoten. Ook hebben al meer dan 12 belangstellenden onze vereniging bezocht na de kermis waarvan er al 5 lid geworden zijn.

 En dat brengt me bij onze nieuwe leden; Bjorn Holle, Tim de Weerd, Julie Baaij, Jesse Rietman en Tom Köning. Allen welkom binnen de vereniging en veel (schiet)plezier gewenst.

Kermis (15-10-2022)
Het laatste weekend van september waren we natuurlijk paraat op de Battumse Karmse met onze nieuwe schietcontainer (zie verslag hieronder).
Ondanks het slechte weer werd het een succesvol weekend. Erg wisselend met de opkomst, zo viel de maandagmorgen erg tegen. Toch hebben we goed gedraaid en hebben we de eerste kosten terug.
het komt aarzelend op gang  hier is het wat drukker
Rustig begin van de zondagmiddag als mooi weer zich aandient

Waar het natuurlijk echt om te doen is, is bekendheid voor onze vereniging en dat het publiek en jeugd kennis maakt met deze fantastische concentratiesport. Dat is zeker gelukt, inmiddels hebben zeker 10 enthousiastelingen de weg naar de vereniging gevonden om ook daar eens kennis te maken en te schieten.

Heb je ook nog interesse? Kom gerust langs aan de Paddensteeg.


Schietcontainer (15-10-2022)
Toen we eenmaal besloten hadden om weer op de kermis te gaan staan , na de corona, was goede raad duur. Onze vaste plek was ineens niet vast meer want verkocht en verbouwd. Gelukkig konden we in overleg met de kermiscommissie en de kerk een plek krijgen op de oprit van de kerk maar daar past onze oude tent niet. We besluiten om een zeecontainer te kopen en in te richten tot een veilige plek om onze traditionele schietwedstrijden te houden. Die houden we al sinds 1947 dus dit moest de 75e keer worden.

Hieronder een foto verslag van het gehele proces: van de aankomst van de gekochte container, het strippen, het opbouwen en inrichten tot de plaatsing op de kermis. Foto's zeggen meer dan woorden.

Speciale dank gaat uit voor alle vrijwilligers maar ook sponsoren die alles mogelijk maken. Met name Loon & Grondverzetbedrijf Bos BV die het groot materieel beschikbaar stelde. Natuurlijk helpt ook de boeldagcommissie enorm met hun bijdrage in de kosten. Verder zijn we erg blij met de toestemming van de Protestantse Gemeente om op hun grond te mogen staan, dank daarvoor. Tijdens de kermis is natuurlijk de ondersteuning van de stichting Bathmense Kermis die de organisatie regelt en financiert, verder hebben wij onze vaste sponsor Jumbo Mensink die de karbonades voor de populaire "karbonadebaan" sponsort.

dit hebben we gekocht dit zat er nog in en is gerecyceld
Daar is onze aankoop, er zit nog materiaal in die we mooi kunnen gebruiken
doos van pandor gelijk weer inrichten
oud spul eruit, direct beginnen met aankleden
wat maken ze snel meters elektra zit er zo in Gerard de bouwopzichter
indeling maken, elektra er in, en de bouwpastoor die controleert
Henk de elektra man Wilco die alles kan maar vooral snel en handig
Henk en Wilco maken de meeste uren, Henk doet de elektra, Wilco kan alles maar maakt vooral snelle meters met hout
wat gaat het hard
dit moet het worden
bekleden het zit er al in ook de pistool baan
nog even aankleden
kleine details net op tijd klaar
kleine details en net op tijd klaar, de kermis komt er aan.
aanhaken de lucht in
opladen voor transport
op de wagen dat past gelukkig
Dat past gelukkig net
op de plek manouvreren daar staat hij al
even op de plek zetten..
meteen doorpakken
en gelijk door met het opzetten van de tenten
klar om te beginnen
Inrichten en klaar voor de strijd.

Wat een inspanning maar wat is het mooi geworden en klaar voor vele jaren!Kleiduif schieten
(17-07-2022)

Afgelopen zaterdag gingen we weer kleiduidschieten met een flinke groep liefhebbers. Herjan had weer de baan gereserveerd in Halle bij de Kolenbrander.
Dit is zijn thuisbaan en elk jaar organiseert hij een middag voor de VZOD.
Het was druk op de baan , met veel liefhebbers, maar gelukkig is er een enthousiate instructeur beschikbaar die ons les geeft.  

Natuurlijk neemt Herjan het voortouw, hij mag laten zien dat oefening vruchten afwerpt.
Na hem de kampioen van vorig jaar Laurens die al gelijk laat zien dat hij ook dit jaar voor de prijzen gaat.

Het is al snel duidelijk dat niet iedereen evenveel geluk heeft op de duif. Er is toch oefening nodig om de inkomers, de hazen, de dwarsen, de afgaanders, enz te raken. Maar eenieder krijgt 5 kansen per categorie dus je komt lekker aan het schieten.

En daar gaat het om, het is gezellig we kunnen lachen om missers en klappen als het goed gaat.
                mooie groep schutters
Jan op de hazen
Jan ziet de haas lopen
Gerard
Gerard heeft hem in't vizier
Ook Mel schiet raak
Mel ziet ze vliegen
Laurens is cool  Laurens is uitstekend bezig

Jeroen schiet raak Jeroen schiet raak, hier is het bewijs het bewijs 

Als we klaar zijn is er nog een broodje te eten en is het tijd voor de uitslag.
Natuurlijk had Herjan de meeste duiven geschoten, 24 van de 25, erg knap. Maar als kleiduifschutter deed hij buiten mededinging mee. Dan blijkt dat het weer Laurens is die wint. Hij schiet er 22, dus maar drie missers. met een straatlengte voorsprong verdient hij de medaille.
eten             Laurens wint  

Tot slot bedanken we Herjan voor het organiseren van deze geslaagde middag, dit kan maar zo en jaarlijks evenement worden. Wil je ook eens mee, houdt dan de borden in de gaten.
nog een drankje na
Even kijken naar Herjan, die nog even een rondje extra schiet.

Feestmiddag (03-076-2022)

Op zondag 26 juni was weer onze jaarlijkse feestmiddag. Dit keer vierden we ons 76 jarig bestaan (we zijn opgericht 27-juni 1946) dus een beetje een speciale feestmiddag georganiseerd door het bestuur. Jasmijn had de tafels versierd met bloemen en Gerard had de slingers opgehangen. Met een opkomst van meer dan 30 personen was het gelijk gezellig op de parkeerplaats in de party tent. Ieder in afwachting van wat moest komen. 

feesttent  wat gaan we doen?

Gelukkig stonden de fietsen klaar want het ging naar de Schepersweg in Harfsen waar Rudi zijn eigen radio museum heeft. Buiten ook nog zijn autoverzameling dus terwijl we groep voor groep binnen gaan kijken kon de rest lekker buiten vertoeven en "auto kieken". Ellen had gezorgd voor lekkere hapjes, dus ook het regenbuitje kwamen we goed door.
Radio museum auto verzameling
rondleiding rudi kan goed uitleggen
Rudi kan gepassioneerd over zijn verzameling vertellen

Als we weer terug zijn gefietst en bij de vereniging zijn moeten we nog even wachten op het eten maar het drinken staat al koud.
Astrid had nog een kleine Quiz bedacht. Thema is TV en dat valt zeker nog niet mee. Want hoe heten al die boeren met hun vrouwen ook al weer?
De uitslag bepaald je toetje na het eten, dus eenieder deed zijn best.

het buffet staat klaar leuke afsluiting

Het buffet had een Italiaans thema en viel goed in de smaak. Met de muziek van DJ Henk op de achtergrond was het nog lang onrustig....


Teamschieten
(25-6-2022)

Dit jaar was er gelukkig weer teamschieten. Waar we normaal in februari en maart het toernooi organiseren waren we door de laatste corona weken genoodzaakt wat later te starten. April en Mei waren de voorrondes waarna 3 teams zich plaatsten voor de finale avond op 16 juni. Toch wel weer bekende gezichten want al deze teams wisten al eens te winnen, dus de spanning vooraf was er zeker bji de team captains. 
Op het eind was toch de spanning een stuk minder. De verschillen waren toch duidelijk, er was maar één team boven de 900 en wel Team Trigggerhappy van teamcaptain Han Veldink. 2e werd team Hooiweide met captain Henk Broekgaarden en 3e Team Spijkerpistolen met captain Mathijs Ten Katen.

De wisselbeker staat dus weer in Harfsen. Volgend jaar is er zeker weer kans voor andere teams om de beker te winnen. Tot volgend jaar.

uitslag teamschieten team triggerhappy

Team Hooiweide Team SpijkerpistolenBathmense kermis
(05-6-2022)
kermis in de oude dagen Ook over de kermis is er nieuws;
We zijn van plan om eind september voor de 75e keer onze traditionele schietwedstrijden te organiseren tijdens de "Battumse Karmse".

Na rijp beraad hebben we als bestuur besloten dat de uitstraling en zichtbaarheid van onze vereniging in Bathmen dusdanig belangrijk is, tijdens de kermis, dat we hiermee doorgaan. Omdat het animo voor het opbouwen en afbreken niet zo groot meer is hebben we als bestuur nagedacht over alternatieve mogelijkheden.

Ook een nieuwe plek moesten we zoeken. Voor beiden hebben we wat gevonden; We gaan een 20 foot container inrichten met enkele schietbanen en mogen deze op de inrit van de kerk plaatsen.

Bijna op onze oude plek dus en mooi in de drukte. De komende maanden gaan we een container kopen en inrichten. We hebben een bouwcommissie samengesteld.

Op onze website ullen we jullie over de vorderingen op de hoogte houden. Omdat de werkzaamheden voor- en achteraf wegvallen gaan we er vanuit dat we voor het invullen van de zittingen weer een beroep op jullie kunnen doen.


Feestmiddag
(05-6-2022)

Op zondag 26 juni is weer onze jaarlijkse feestmiddag. Dit was eerst gepland voor 12 juni maar is verplaatst naar de 26e. Als bestuur zijn we bezig met de organisatie. We hebben al een leuk uitje geregeld waar we op de fiets of met de auto naar toe kunnen. Je mag zelf kiezen. Ook zullen we iets lekkers te eten gaan regelen en daarnaast is het natuurlijk aan een ieder om er samen een gezellige middag van te maken. Wij hebben er in ieder geval al zin in.... De precieze tijden horen jullie nog. Op het bord in de kantine hangt een formulier om je op te geven. Wacht niet te lang want dan weten we op tijd (uiterlijk 19 juni) hoeveel eten we moeten regelen.

Bezoek aan Obermetten (21-05-2022)

We hebben in maart al de uitnodiging uit Duitsland ontvangen dat de schützenverein aus Obermetten 100 jaar bestaat. Zoals dat in Duitsland gebruikelijk is wordt dit groots gevierd waarbij alle verenigngen uit de gemeente Westerkappeln uitgenodigd worden. De verenigingen van de partnergemeente uit Bathmen horen daar natuurlijk ook bij. Dus togen we met een busje en auto vanuit Dortherhoek en Loo richting Obermetten.festterrein Obermetten
We hadden een verzamelpunt opgekregen waar ook 6 andere verenigingen zich moesten melden, in totaal waren er drie van deze verzamelpunten. Met de "Spielmanzug" wordt je dan opgehaald en achter de muziek aan in collonne naar het feestterrein waar de organiserende vereniging staat opgesteld op het grasveld. Natuurlijk wordt elke vereniging welkom geheten als ze langs marcheren waarbij de gasten uit Nederland (wij dus) in het Nederlands werde welkom geheten (dat heeft hem zweetdruppels gekost). Erg leuk natuurlijk.

in de rij..in de rij 2

Als alle verenigingen in een rij opgesteld staan beginnen de toespraken; de voorzitter, de regionale bond, de burgemeester en natuurlijk meneer pastoor wensen de jubilerende vereniging nog vele jaren. Ook de gasten mogen spreken en een cadeau overhandigen. Natuurlijk doen wij dat ook en geven een mooie herinnering aan dit feest. De meeste anderen geven een "plat" cadeau, zoals zij dat noemen. Obermetten had aangegeven dat ze willen verbouwen en alle financiele hulp was welkom. 

 Als dan de ereronde van de jubilaris te tent in gaat is het feest. Buiten aan de "Teke" of binnen bij de feestmuziek, er is genoeg te drinken en genoeg gezelligeheid.

gezelligheid buiten         bij de Teke  

feest muziek 

even een rustig moment     cadeau

 Even een rustig moment                                                                 ook een "Plat Cadeau"

Dhr Schemme
Dhr Schemme, contactpersoon Westerkappeln, heeft zijn taak overgedragen aan dhr Ebke.

Later die avond kunnen we weer "op huus an".

Leden vergadering (27-01-22)
Direct na de bekendmaking van het kabinet dat er meer mogelijk is hebben we de ledenvergadering door laten gaan. Natuurlijk met inachtneming van alle regels konden we eindelijk na twee jaar weer een ALV houden.

De opkomst was heel behoorlijk met 11 leden.
De agenda is onveranderd, dus na het openingswoord van de voorzitter leest de secretaris het jaarverslag voor. Het jaar 2021 is zeer gedomineerd door COVID-19 wat zijn weerslag heeft op de vereniging. Veel activiteiten gaan niet door en openingstijden zijn beperkt. Ook het ledental heeft er onder te lijden. Het verslag hangt inmiddels op het bord.

De financiele agendapunten gaan van start met de kascommissie. Deze heeft geen opmerkingen en geven een pluim aan de penningmeester. Nu is het de beurt aan Jan om de balans van 2021 voor te lezen. Hij moet helaas concluderen dat hij voor het eerst in zijn 15 jarig penningmeesterschap met een negatief resultaat moet afsluiten. De redenen hiervoor zijn aan de vergadering uitgelegd maar ook COVID heeft hier geen goed aan gedaan.

natuurlijk schakelen we door naar de toekomst want de begroting voor 2022 wordt besproekn. Duidelijk is dat er een duidelijke trent is waar te nemen de afgelopen jaren: de kosten lopen op en de inkomsten terug. Een duidelijke voorbeeld wordt gegeven aan de hand van een uitleg over de kosten van schieten, met name de munitie prijzen zijn in de afgelopen jaren verdubbeld, hier door zijn de marges sterk teruggelopen. Jaarlijks hebben we de balans positief gekregen door extra inkomsten uit wedstrijden, teamschieten, kermis en bijeenkomsten. Maar nu die inkomsten wegvallen door corona blijkt dat de basis dun is, eigenlijk moeten die inkomsten de basiskosten dekken.
Het bestuur heeft gemeend tijdig in te grijpen en niet in te teren op de reserves. De leden wordt het voorstel voorgelegd on de contributie en kaartprijzen te verhogen. Een ruime meerderheid ziet het belang hiervan in en stemt in met de aanpassingen.

Nu een leuker onderwerp: de bekendmaking van de Schutterskoningen!

Willem bedeker werd afgetekend schutterskoning KKG omdat hij zijn gemiddelde in 2021 met maar liefst 5,94 punt verbeterd heeft tov 2020. Toch was hij verrast met de uitslag, het was niet in hem opgekomen dat hij kans maakte.
Ook Henk broekgaarden was zeer verrast dat hij de wisselbeker voor KKP in de wacht sleepte. Geen reden tot mopperen dit keer toen de voorzitter hem naar voren haalde.

Willem is schutterskoning KKG Henk is schutterskoning pistool
                              Wim en Henk halen blij verrast hun wisselbekers op!

Dan de winnaars van de VZOD beker, diegenen die bovenaan in hun schietdiscipline met het hoogste (jaar)gemiddelde eindigden. Bij KKG was dat Gerard Koldeweij met 115.38. Bij KKP Herjan Bolink met 82.04. en bji de jeugd eindigde Thijjmen de Heijer bovenaan bij zowel LG, met 90.00 punt gemiddeld, en LP met 77 punt gemiddeld.

Na een korte pauze werden enkele algemene zaken doorgenomen. Zo is besloten ons 75 jarig bestaan afgelopen jaar alleen intern in te halen met een zomerBBQ in mei. Een officieel jubileum doen we bij een volgend rond getal. Bij de activiteiten staan we stil bij de kermis. Onze vaste plek zijn we kwijt en een veilig alternatief zien we niet 123 niet voorhanden. ook is de animo voor het vele werk tanende. Afgesproken wordt dat een laatste gesprek plaats vindt met de Stichting Bathmense kermis maar dat we daarna moeten besluiten te stoppen met onze kermis historie die 74 jaar heeft geduurd.
De zittinglijst is bekend (elders op deze site) maar voor het eerst ook een schoonmaakrooster. Kijk even na in welke maand en bij welk bestuurslid je bent ingedeeld. afspraken voor de schoonmaakdienst kunnen dan worden gemaakt.

Nu volgt de bestuurverkiezing, is dit in andere jaren een formaliteit, nu zijn er twee betuursleden aftrenend en Wim en jan hebben aangegeven niet meer verkiesbaar te zijn. 37 jaar bestuurservaring houdt hiermee op. Natuurlijk heeft de voorzitter enkele dankbare woorden en bloemen over voor de zeer gewaardeerde penningmeester en vice voorzitter die het bestuur verlaten.

afscheid Wim en Jan uit het bestuur
                                   Wim en Jan Bedankt!

Nu moet natuurlijk het bestuur weer aangevuld worden en Martin Schoneveld en Rudi Korterink zijn bereid gevonden de plekken in te nemen. Aangezien er geen tegenkandidaten zijn worden ze onder applaus geinstalleerd.
Tot slot is ook de kascommisie gekozen, Wilco en Patrick zullen volgend jaar de nieuwe penningmeester controleren.

nieuw bestuur
                            Het nieuwe bestuur van de VZOD: vlnr Martin Schoneveld, Joan Teunissen, Gerard Koldeweij, Rudi Korterink, Gerard Klein Oonk

Na de rondvraag sluit de voorzitter de vergadering en kan een ieder veilig bijtijds naar huis.

Schoonmaak (22-01-2021)

We hadden de jaarlijkse schoonmaak even uitgesteld wegens de COVID maatregelen maar nu gauw de ledenvergadering verwacht wordt is het wel even nodig.
Dus deze zaterdag zijn we aan de slag gegaan. Lood weer uit de bakken halen, de verlichting verbeteren (wat beter op de kaart richten), en platen vervangen. De oude TL balken op de geweer hadden nieuwe lampen nodig en zoals gebruikelijk stofzuigen we het kunstgras.
in de kantine werden alle ramen gelapt en is de keuken compleet leeggehaald en schoongemaakt. Buiten is de toegangsweg weer glad gemaakt. Al met al weer een hele klus maar het ligt er weer netjes bij voor het komende schietseizoen. Alle helpers bedankt!
lood uitruimen stofzuigen
platen vervangen poetsen
koffie

en een broodje

Corona nieuws (14-01-2021)

Beste schutters vrienden,
Vanavond werd, tijdens de corona persconferentie, duidelijk dat sportverenigingen (per direct) weer open mogen. Dat gaan wij natuurlijk ook doen.

Vanaf morgenmiddag (zaterdag 15 januari) zijn we daarom weer geopend. Hoewel de berichtgeving nog wat onduidelijk is gaan we er ook vanuit dat we op de woensdagavond weer volledig open kunnen. We zoeken dit natuurlijk nog uit (en wachten op de KNSA berichtgeving) maar zijn vol vertrouwen.

Ook is de regelgeving nu als volgt; een QR code is verplicht en bij het lopen in de kantine wordt een mondkapje gedragen. Tijdens het schieten en aan tafel mag deze af.

We hopen jullie allemaal weer snel te zien bij de vereniging.

Leden vergadering (01-01-21)
De ledenvergadering staat vooralsnog gepland op woensdag 26 januari 20.00 uur. Natuurlijk onder voorbehoud van de COVID situatie. 

Houdt dus uw mail in de gaten voor de juiste datum.
Binnenkort krijgt u de uitnodiging en agenda. Natuurlijk staat die ook hier op de site!

Tijdens deze vergadering zal uiteraard teruggekeken worden naar het afgelopen jaar maar zal het bestuur ook de plannen en eventuele bijzonderheden voor het nieuwe jaar bekend maken. We zijn gewend om in alle openheid over deze zaken te praten. Het is daarom de gelegenheid voor u om hierover mee te kunnen praten. Verder zullen de Schutters-koning(in)en en de winnaars v.d. VZOD bokaal bekend gemaakt worden.

We hopen daarom dat ook u aanwezig zult zijn!


Agenda:

 
1.         Opening door de voorzitter.
2.         Notulen vorige vergadering.
3.         Jaarverslag secretaris.
4.         Verslag kascommissie.
5.         Jaarverslag penningmeester.
6.       Begroting 2022
7.         Bekendmaking schutterskoningen 2021 (geweer + pistool)
8.         Bekendmaking winaars VZOD bokaal 2021 (bij alle 4 schietdisciplines).
9.         Bekendmaking resultaten concoursen en individuele prijswinnaars
 
Pauze met gelegenheid tot betaling v.d. contributie en ophalen concoursprijzen;
Senioren €100,-    Junioren 18 t/m 20 jaar €75,-     Junioren 12 t/m 17 jaar € 20,-   en  Steunleden € 20,-   
 
10.       Mededelingen bestuur.
11.       Bestuursverkiezing;
         Aftredend en niet herkiesbaar:     
J. Denissen (penningmeester)
        Aftredend en niet herkiesbaar:    W. Hekkert
        
         Op voordracht van het bestuur hebben de volgende leden zich verkiesbaar gesteld:
                                                       R. Korterink
                                              M. Schoneveld

           
   

         Tegenkandidaten kunnen zich tot uiterlijk 1 uur voor de vergadering melden bij het bestuur.
 
12.       Verkiezing kascommissie;    
 
          Aftredend: Rudi Korterink

13.       Rondvraag.
14.       Sluiting.

        We verzoeken u (als u niet op de ledenvergadering komt) de contributie z.s.m.
over te maken op bankrekeningnr. 305721593 t.n.v. Schietvereniging VZOD.

 

bestuur VZOD 2017
vlnr: Wim Hekkert,     Joan Teunissen,     Gerard Koldeweij, Jan Denissen en Gerard Klein Oonk.