9


 

Index

Introductie

Nieuws

Kennismaking

Agenda

Accommodatie

Kermis

Oude doos

Service

Zittingen

Links

Gastenboek

Contact

 

CheckStat

 

 


Bathmense schietvereniging

Vooruit Zij Ons Doel 

tip: ga met je muis over de foto's voor uitleg

  

Nieuws

voor het laatst bijgewerkt op:
18-12-2016


Nieuws uit 2005

Nieuws uit 2006

Nieuws uit 2007

Nieuws uit 2008

Nieuws uit 2009

Nieuws uit 2010

Nieuws uit 2011

Nieuws uit 2012

Nieuws uit 2013

Nieuws uit 2014

Nieuws uit 2015

 
Spek de Clubkas (18-12-2016)
Onze schietvereniging heeft zich opgegeven bij de Rabobank Salland voor de actie "Hart voor Salland 2017".
Jaarlijks stelt de Rabobank via Hart voor Salland een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning aan lokale (sport)verenigingen en maatschappelijke instanties. Daarbij kunnen de leden van de Rabobank verenigngen nomineren. Meer informatie vindt u in de bijlage.

Let wel: Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen (waarde ongeveer €4,= per stem) waarvan 3 op 1 vereniging. Heeft u dus een Rabo rekening (en wellicht uw familieleden ook) maak ze dan gratis lid van de Rabobank Salland en u bent allen gerechtigd om in maart uw stem uit te brengen op de VZOD.
Het kost u niets, maar u helpt de club enorm.

Teamschieten (18-12-2016)

Meedoen aan het TEAM schieten??
Download hier je inschrijf formulier!

Aanmeldformulier 2017


Natuurlijk kunt u zich op geven bij Jan Denissen of anders via info@vzodbathmen.nl .
Inschrijven kan tot vlak voor een schietavond maar hoe langer je wacht hoe minder kans dat uw voorkeursdatum nog een open plek heeft.
teamschiet bokaal

Laatste schietzondag (11-12-2016)

Zondag 18 december sluiten we traditioneel het seizoen weer af met een gezellige kerstafsluiting. Wim en Joke zorgen voor glühwein en wat lekkers en ze hebben ook de kerstsfeer in de kantine gebracht. Natuurlijk zullen ook de prijzen uitgereikt worden die dit seizoen zijn geschoten op de diverse concoursen.
Tijdens de kerstperiode zullen we weer onderhoud plegen aan de accomodatie, vrijwilligers om te helpen kunnen zich opgeven bij Gerard klein Oonk.
We gaan weer open op woensdag 4 januari!

KOMT dus ALLEN op de jaarafsluiting van 18 december!!


Overlijden erelid Gerrit Beltman (10-12-2016)

Gerrit Beltman
Helaas heeft ons het nieuws bereikt dat op 04 december JL ons erelid Gerrit Beltman is overleden.
Gerrit heeft veel betekend voor onze vereniging. Gerrit heeft de transitie van onze vereniging van schieten onder de hooiberg tot het oude kippenhok alhier en de transformatie tot volwaardige schietaccomodatie meegemaakt. Verder heeft Gerrit van 1998 tot 2005 in het bestuur gezeten maar de meesten kennen Gerrit dus van alle verbouwingen die we door de jaren hebben ondergaan.
Gerrit heeft daar zelf een stukje over geschreven:

"Graag wil ik aan het verzoek van de secretaris voldoen om te proberen herinneringen van ± 50 jaar terug (was toen zelf 14 jaar) op papier te zetten. Samen met Hannie Kloppers zijn we inderdaad de oudste leden van VZOD. In die tijd schoten we met onze vereniging in de buitenlucht aan de Oxersteeg ter hoogte van Schoneveld waar nu de Mennerij voor paarden is, maar dan aan de andere kant van de weg.
Onze enige beschutting was een oude wagenloods waaronder we schuilden als het te hard regende. ’s Morgens werd de baan afgezet, een kaart + bord in de grond geslagen en klaar was de baan. De kogels kwamen terecht in een zandwal ±1 meter hoger. Richting waar nu de snelweg A1 loopt. Voor die tijd redelijk veilig.
Het bestuur bestond in die tijd uit W. Koldeweij, G.J. Rietman, Johan Smale en Arie Holmer. Al vlug hadden de bestuursleden de wens om een betere plek te vinden en die werd aangeboden door Herman Koldeweij aan de Paddensteeg. We mochten een stuk bij een kippenhok aanbouwen, maar helaas, we hadden ook toentertijd weinig financiële middelen, dus werd aan Hannie Kloppers en mij gevraagd om een ruimte te maken, zo goedkoop mogelijk, maar wat voor ons toch al een hele vooruitgang was.
Draaiwerk van fietswielen was ook al een hele verbetering en een kogelvanger van steen aangevuld met zand voor de veiligheid. In die tijd waren we al blij met alle vernieuwingen.
Enige jaren later werd ons ook het naastgelegen kippenhok aangeboden zodat onze ruimte dubbel zo groot werd. Hier hebben we jaren geschoten en telkens weer vernieuwd, zoals de mogelijkheid om koffie te schenken (geen bier en alcohol, geen wc, wel een oude straalkachel), tot er in 1988 plannen gemaakt werden om te komen tot nieuwbouw met als resultaat onze huidige baan (wat een luxe) en weer zijn er plannen om iets te veranderen. Je ziet, bij VZOD zit men nooit stil.

Gerrit Beltman
(Epse)"

Erg bescheiden was Gerrit als het aan kwam op zijn bijdrage aan de groei van de vereniging. Voor hem was het "normaal" om even bij te springen. Toch begon ook hij tijdens de laatste verbouwing aan te geven dat het wat veel werd. Inmiddels welverdiend met pensioen stond hij toch, samen met zijn bouwmaatje Hanni kloppers, hoog op de ladder om het dak af te timmeren. Beiden zijn toen ook terecht benoemd tot erelid van de vereniging. Ook hebben ze de bronzen legpenning van de Gemeente Deventer ontvangen.

Deventer onderscheiding, de Bronzen Legpenning, in Bathmen uitgereikt.

Groot was de verrassing voor Johan Kloppers en Gerrit Beltman toen wethouder Ahne van de Gemeente Deventer plots het woord tot hen richtte. De wethouder was door de schietvereniging VZOD uitgenodigd om de uitbreiding van het clubgebouw  feestelijk af te sluiten. Bij die gelegenheid werden alle vrijwilligers en sponsors  bedankt voor hun bijdrage aan de nieuwe schietaccommodatie.
Dhr Ahne roemde de bijdrage van vrijwilligers in de gemeenschap, en bij verenigingen in het bijzonder, toen hij plots de twee heren als groot voorbeeld nam en de Bronzen Legpenning van de Gemeente Deventer tevoorschijn haalde.

Al 50 jaar lang hebben de heren Kloppers en Beltman als “arschietecten duo” namelijk de groei van de schietvereniging gestalte gegeven. Begin zestiger jaren waren zij de timmerlui die de eerste “schietkeet” bouwden en in 1963 de VZOD voor het eerst onder dak brachten. In de jaren die volgden is die eerste “schietkeet” uitgebreid, gemoderniseerd, compleet overkapt en weer verder uitgebreid, tot het resultaat van vandaag; een frisse moderne schietaccommodatie met 3 pistool- en 6 geweerbanen met een prachtige kantine.

De wethouder sprak vol bewondering over de vele uren vrijwilligerswerk die het tweetal heeft opgeofferd en  roemde het resultaat dat dit heeft gebracht. Het blijkt maar dat voor velen, maar zeker voor de heren Kloppers en Beltman, bij het leven in een kleine (maar ook in een grote) gemeenschap het vrijwilligerswerk er vanzelfsprekend bij hoort.
Zo is dhr Kloppers ook nog 23 jaar bestuurslid, waaronder 4 jaar voorzitter, van de schietvereniging geweest en staat zijn werkplaats open voor zijn buurtvereniging en bijvoorbeeld de BBKK waarvoor hij projecten voor de Bathmense schooljeugd voorbereidde.
Dhr Beltman is 7 jaar bestuurslid geweest bij de VZOD. Nu hij kan genieten van VUT en pensioen, zet hij zich in voor de FNV als vrijwilliger waar hij langs bouwplaatsen in de regio gaat om oude en nieuwe collega’s in de bouw bij te staan. Al gauw meer dan 300 uur per jaar vrijwilligerswerk.

Wethouder Ahne reikte namens de Gemeente Deventer de Bronzen Legpenning uit die daarom zeker op een goede plek terecht komt. Blij verrast gaven de heren aan dat ze zeer trots zijn op deze onderscheiding maar nooit verwacht hadden dat juist zij daar voor uitgekozen waren.
“Het gaat bijna vanzelf om door de jaren heen elke keer maar weer de hamer (lees uitdaging) op te pakken bij een verzoek van het bestuur, maar nu we met pensioen zijn was dit toch wel de laatste klus!” verteld Gerrit Beltman. “Het had niet gekund als we niet al die jaren met veel plezier met elkaar gewerkt hadden” vult Hannie Kloppers aan.

Natuurlijk bleef het bestuur van de schietvereniging VZOD niet achter bij de Gemeentelijke waardering voor de oudste leden van de club. Beiden zijn vanaf nu ook erelid van de vereniging geworden en hebben daarvoor ook de versierselen en een persoonlijke herinnering ontvangen. Willemien Beltman en Aaltje Kloppers die hun mannen menig avondje hebben moeten missen door de jaren kregen een grote bos bloemen en deelden trots maar bescheiden mee in alle aandacht.

Afgelopen vrijdag hebben we als bestuur, en ook vele leden, de laatste eer aan Gerrit gebracht. Gerrit is in besloten kring gecremeerd.


Kermis (09-10-2016)


kermisbord

Kermis (09-10-2016)
Nog even nagenieten van een prachtige Bathmense kermis dit jaar. Vooral op de zondag was het superweer en dan konden we ook merken in de schiettent. Dit jaar was het even spannend of onze locatie nog wel aanwezig zou zijn. De schuren achter de wereldwinkel zijn immers afgebroken en de inrichting van het schoolplein was tot voor kort in volle gang. Al snel bleek dat de parkeerplaats tot aan het hek hetzelfde zou blijven. Gelukkig krijgen volop medewerking van de wereldwinkel, zelfs een speciale stroomaansluiting is gemaakt, waarvoor onze hartelijke dank.
opbouw van de tent grote hulp
Koffiepauze nu in de tent tijdens de opbouw.       Martin is ook een grote hulp!

mooi in de zon druk in de tent
Gelijk een gezellige drukte in de tent
kaartbaan karbonadebaan
De kaartbaan liep goed en zeker ook weer de karbonade baan.
volle concentratie blik op de dobbelstenen
De favoriet van alle jeugdschutters en dan mama verrassen met het eten!


Natuurlijk zijn er weer vele prijzen te winnen. De kaartschutters hadden het soms wat makkelijk om de "losse" prijzen te winnen, er kom immers ook opgelegd geschoten worden en dat was zeker een uitkomst voor een heleboel schutters. De echte cracks schieten natuurlijk vanuit de geknielde schiethouding en alleen die dingen ook mee naar de bekers. Daarin hebben we twee klassen; Niet leden van de VZOD en Leden van de VZOD. Daarnaaast is er een tombola met alle ingeleverde kaarten, hieruit wordt traditioneel de Rollade getrokken dit aangeboden wordt door de Emté Mensink, waarvoor wederom hartelijk dank. Ook alle karbonades op de karbonadebaan worden aangeboden door de Emté.

En dan nu de uitslagen van de kermis schietwedstrijden:

Winnaar op de kaartbaan voor niet leden (en daarmee winnaar v.d. kermisbokaal) is Jan Elmerink uit Loo. Hij werd op hele korte afstand gevolgd door Jan Pladet en Eric Kooi die daarmee net niet in de prijzen vielen.

Winnaar op de kaartbaan voor leden (en daarmee winnaar v.d. kermisbokaal) is Gerard Klein Oonk (7x30). Hij werd gevolgd door Joan Teunissen (6x30, 7x29) en Gerard Koldeweij (6x30, 4x29).

Winnaar van de rollade (beschikbaar gesteld door de EMTE) is Christiaan Muilerman uit Oxe.

Dit jaar wisten weer veel schutters de weg naar de schiettent te vinden en zijn er weer veel karbonades en worsten “geschoten” onder en schitterende najaarszon.

Alle vrijwilligers, omwonenden, kemisorganisatie en bezoekers van onze schiettent hartelijk dank voor hun medewerking voor deze geslaagde editie van de kermis!
in volle glorie Bathmen 2016

Westerkappeln (11-07-2016)
Afgelopen 3 juli waren we weer uitgenodigd door Westerkappeln voor de twee-jaarlijkse wedstrijd om de "wanderpokal". Als voormalige partnergemeenten hebben Bathemen en Westerkappeln nog steeds connecties, zo hebben de brandweer en ABS nog steeds contact maar wij als schietverenigingen dus ook. Dat nu als meer dan 25 jaar. In Westerkappeln zijn nog steeds 10 schietverenigngen actief in Bathmen 2.
Alt schafberg

leuk verstopt in de zon

Het was de beurt aan Westerkappeln om te organiseren en het overkoepelende bestuur zorgt er altijd voor dat telkens een ander buurtschap aan de beurt is om de gasten uit Bathmen te ontvangen. Ditmaal was het Alt Schafberg, een kleine vereniging met 2 schietbanen en prachtig in een klein dal verstopt.
Natuurlijk werden we hartelijk ontvangen met "Kaffee und Kuchen", zelf gebakken natuurlijk, en heerlijk. In de openingsspeech wordt de wisselbeker werd ingezet voor de wedstrijd die al gauw begint.

koffie notabelen

50 meter baan schietkelder
Natuurlijk begint de tap ook al gauw te lopen en de zon schijnt vrolijk. De BBQ kan er bij aan. En er komt nog een "klein" buitje over.

ku'j mooi stoan Loo toafel
klets

BBQ is open regent pijpenstelen

Een kleine onderbreking hebben we elke uitwisseling. Dit maal nemen we de bus naar een moderne boer met een mooie stal en traditioneel huis die, in een maatschap met een akkerbouwer, 150 melk koeien, met daarnaast pinken en kalveren verzorgd. Ze doen veel rondleidingen voor volwassenen en kinderen uit de stad zodat die het boervak leren kennen. De Bathmenaren kennen natuurlijk het boerenvak al en die vinden het maar wat leuk om een keer in de leuken bij de buurman te kijken.
daar gaan we op de boerderij
melkstal melkput
mooi huis

Als de middag vordert is het schieten wel afgelopen en rest de prijsuitreiking en gaat de fles nog eens rond. Natuurlijk wint Westerkappeln ruim de thuiswedstrijd, zoals het hoort, en zijn er individuele prijsjes voor de beste gastschutters.

winnaar gerard wint de hoofdprijs Els wordt 2e

Wim is 3e meedrinken verplicht jong en oud drinkt mee

Net als het hééél gezellig begint te worden staat de bus al weer te wachten voor de terugreis. De gastgevers werden bedankt voor de goede zorgen en nieuwe vriendschappen zijn gemaakt.
Over twee jaar is Loo gastgever van onze uitwisseling en dan zal er zeker weer een bus vol schuttersvrienden uit Westerkappeln komen. Allen hartelijk dank voor de medewerking.

NB: Dinie en Henk bedankt voor de foto's!
Als iemand anders ook nog foto's heeft stuur ze dan (via wetransfer.com) naar info@vzodbathmen.nl


Feestmiddag (22-05-2016)

Week na pinksteren, dus feestmiddag bij de VZOD! Er had zich een leuke groep aangemeld en het bestuur zelf had kosten nog moeite gespaard om er een leuke middag van te maken. Dat wil zeggen, er waren wel kosten gespaard want hierdoor kon men voor maar een kleine eigen bijdrage de hele middag genieten van een hapje en een drankje.
grote groep
de zaal zit vol

Natuurlijk was er een activiteit gepland. Onder het schoteltje zat de team indeling, 3 teams moesten tegen elkaar strijden om de eer. Om te beginnen was er een soort kegelspel zonder kegels. De kunst was om voorzichtig een bal te gooien zodat die precies in het goede vak stil kwam te liggen. Dat bleek erg moeilijk omdat er veel te hard gegooid werd waardoor zelfs min punten werden gescoord. Maar het spel beviel zo goed dat er wel 3 rondes gegooid werden door de teams en de laatste beurt was voor allen een positieve score.
ballenspel gerrit gooit
Net iets te hard gegooid ??
Henk gooit
Je ziet het al, het begint iets te regenen, dat was dan wel voorspelt maar toch hinderlijk. Vooral bij het tweede spel is het schuilen. We hadden van Remco de Goede een paar "rare" fietsen gekregen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk water rond te fietsen, echt een team opdracht dus. Sommigen waren blij dat ze niet hoefden te fietsen of te helpen vanwege de nattigheid (en de enge fiets).
schuilen
Schuilen voor de regen
Els in actie Martin

water afgeven
Al een beetje voorbereid op het weer had de organisatie ook binnenspelen voorbereid, WC borstel gooien, sjoelen en blaasgolf. Op zich niet al te moeilijk maar er moet wel fanatiek gespeeld worden want het gaat ergens om.
borstel gooien in de gaten
Veel belangstelling voor de balletjes
blaas golf
Als de punten geteld worden gaan we aan de BBQ van huis cateraar Bertus Voortman, dus dat is dik voor mekaar.
BBQ
De 1e prijs gaat uiteindelijk naar Team C. Onder applaus mag Captain Wietze de gewonnen repen chocolade verdelen. Zo werd weer een leuke middag afgesloten.

Speciale dank gaat uit naar Henk Broekgaarden die weer de geluidsinstallatie neer had gezet en naar Remco de Goede die voor de fietsen had gezorgd.


Schutting (06-05-2016)
Dat de oude coniferenhaag uit elkaar viel van ellende was menigeen al opgevallen. Daar viel weinig meer aan te snoeien. Vandaar dat al gauw het besluit was gevallen om die aan het paasvuur te 'doneren'. Aanvankelijk was een nieuwe haag voorzien maar luisterend naar de reacties bij de leden hebben we besloten om toch maar een (wat duurdere) schutting te plaatsen. Wim had het spul laten bezorgen en de vrije dag na hemelvaart was een uitgelezen kans om met en paar man aan het werk te gaan. Het weer zat mee en het schoot verrassend goed op. Zelfs zo goed dat we eigenlijk niet het lef hadden om te stoppen. We hadden al 6 uur gebuffeld in de grond dat we ook de panelen wel op de plaats wilden zien. 2 uur later zaten ook die er in zodat de schutting nu bijna af is. De buurman wil nog een schuifhek plaatsen in de zelfde stijl en er komt misschien nog een deklat over heen. Verder hebben we duidelijk meer ruimte gekregen (de heg was erg breed geworden) zodat de bestrating weer aangepakt moet worden. Hier een paar foto's die gedurende de dag gemaakt zijn. Alle vrijwilligers weer hartelijk bedankt voor een lange dag zwaar vrijwilligers werk! Topresutaat!
de eerste paal Gerard maakt de maat
ouwehoeren het schiet al op
graven onder de boom toeschouwers
de eerste panelen gaan erin aandrukken
rete strakke schutting aanzicht

Lente markt (05-05-2016)

Vandaag stond de schietvereniging op de eerste lentemarkt in Bathmen. Omdat we al besloten hadden om met water te gaan spelen was het vandaag stralend lente weer. De markt was dan ook zeer geslaagd want het was superdruk. Ook de kraam van de VZOD wisten de kinderen wel te vinden, want wie wil nou niet met een supersoaker schieten!
de kraam is alweer opgeboud
de kraam staat deels lekker in de schaduw

de ballen baan
De ballen baan is door Wilco gebouwd en wordt al getest
veel animo
De volle lading door een hele batterij schutters

Al met al weer een leuke dag waar we ons gezicht weer hebben laten zien.

Schipbeek survivalrun (18-04-2016)

Afgelopen zondag was de VZOD weer present om de schipbeek run te helpen met het organiseren en bemannen van het schietonderdeel. Nu is schieten een onderdeel dat niet veel voorkomt bij deze survivalruns maar daarom des te meer gewaardeerd als die er wel bij is. De wedstrijdlopers zijn volgens de reglementen echter uitgesloten, zij moeten de strafhindernis doen, maar de overige lopers en de jeugd hebben met veel plezier het onderdeel afgewerkt. Doorgaans waren ze tot hun eigen verbazing zeer succesvol.
daar staat hindernis 43 biathlon doelen
daar wachten we wel even voor nu is het even druk
Iedereen wil wel een keer schieten en men wacht geduldig. Nu waren er vooraf, maar ook daarna, enkele zeer zware onderdelen zodat een rustmomentje mooi uitkwam. Het zorgde tevens voor een gelijkmatige aanvoer van lopers. De oranje lopers konden wat overslaan zodat die met hele groepen tegelijk aankwamen.
hindernis 42
Hindernis 42 kwam net voor het schieten. Hieronder hindernis 44
hindernis 44

In elk geval weer een geslaagde dag onder wiselende weersomstandigheden. 's Morgens regen en hagel en 's middags overwegend zon. We hebben in elk geval een leuke dag gehad.
Tot volgend jaar!
kijkje in de wagen

Teamschieten (11-03-2016)
Afgelopen maandag was het zover, de finale avond van het teamschieten kon beginnen. De spanning was lekker opgevoerd vooraf en de teams deden hun best om elkaar wat af te bluffen voordat ze de baan op moesten.

lekker volle bak de prijzen liggen klaar
De beker en de medailles lagen klaar en eenieder wist waar het om draait, vanavond moeten we ons verbeteren!  Normaal gesproken gaat het inderdaad na een oefening (de voorronde) wat beter maar nu spelen ook de zenuwen mee. Het "moeten" presteren gaat vaak gepaard met aarzeling en wat bibbers zodat het resultaat slechter wordt. Afijn, het mentale aspect van schieten kwam ook aan bod in deze finale.

favoriet geweer  dat blijft leuk Jan mikt
Schieten is gebeurd, wachten op de prijsuitreiking
schieten is gebeurd

Het duurde even voordat de punten geteld waren en helaas zat daar ook nog een fout in die later gecorrigeerd is. De uiteindelijke uitslag is geworden:
1. Groot Dochteren     938 punten
2. Hooiweide             908 punten
3. Trigger Happy        904 punten
4. de Windjes            842 punten

Wat opvalt is dat toch het niveau van de vooronde is gehaald. Trigger Happy dachten aanvankelijk dat ze tweede waren geworden en kregen zelfs de medaille opgehangen maar na een terecht protest tijdens de hertelling bleek dat Hooiweide met de extra 15 punten toch een plaats opschoven.
Overduidelijk was in ieder geval dat Groot Dochterern de beker terug pakten. Ze waren al 4 jaar op rij kampioen als ze vorig jaar plotseling de zege moesten laten gaan. Dit jaar was het weer als vanouds. Herman en zijn dochter Jolande als topschutters steken ver boven het gemiddelde uit en met daarnaast de uitstekende schutters, Teun, Andre en Gerrit. Samen zijn ze toch een garantie voor succes. van harte gefeliciteerd!

3e prijs 2e prijs
3e prijs                                            en                  2e prijs
en de beker hij wist het al
en de beker voor de 1e prijs!                                        knipoog: hij dacht het al...

Nog even de teams op een rij:
winnaars tweede prijs
winnaar: Team Groot Dochteren                Tweede: Team Hooiweide
(Jolanda ontbreekt)

derde prijs vierde
Derde: team Trigger Happy              Vierde: Team de Windjes

Alle teams hartelijk dank voor de deelname en tot volgend jaar!

even de score checken goede score ?

Teamschieten (11-03-2016)

En de finale is bekend...
Afgelopen donderdag heeft Joan nog met twee teams geschoten maar ze waren niet in staat om een gooi naar de top 4 te doen. Met 610 en 838 punten kwamen de douane teams uit Apeldoorn iets te kort.

Het wordt hier in het Sallandse dus een Achterhoekse finale met teams uit Harfsen en Laren. Even een voorbeschouwing:
  • Trigger Happy is vierde terwijl ze toch de kampioenen van vorig jaar waren, was het een foutje dat ze bijna fataal werd en stellen ze nu orde op zaken? Kunnen ze zich nog verbeteren in de finale??
  • De Windjes zijn derde en voor het eerst in de finale. Ze doen elk jaar mee en elk jaar worden ze beter, opvallend genoeg zonder een VZOD captain. Kunnen ze verrassen en zich nog eens verbeteren?

  • De Hooiweide is verassend tweede in de vooronde. Uit al zijn buren kan captain Henk vrijuit kiezen. Welk team stelt hij op in de finale? Welke premie heeft hij zijn buren in het vooruitzicht gesteld? Is hun kruit al verschoten? Neemt hij supporters mee?

  • Groot Dochteren is al een gearriveerd team. De familie Zwiers zit het schieten in het bloed en hebben al menigmaal gewonnen. Maar ook voor hen gaat elk jaar de lat een stukje hoger. Kunnen ze zich een foutje veroorloven in deze finale?
Het wordt hoe dan ook een spannende finale met teams die de klappen van de zweep kennen. Met de teamcaptains wordt binnenkort de datum bepaald voor deze enerverende finale. Supporters en overig publiek zijn natuurlijk welkom.

Teamschieten (03-03-2016)

Hoog tijd voor een update
Inmiddels zijn (bijna) alle teams van de voorronde aan de beurt geweest. Er hebben zich nog op de valreep een paar teams opgegeven en die schieten de komende week. Daarom een voorlopige tussenstand.
tussenstand totaal finaleDe datum voor de finale avond gaat in overleg met de teamcaptains zodra de teams definitief bekend zijn. Binnen kort meer!


Teamschieten (24-01-2016)

teamschiet bokaal
Aanmeldformulier 2016


Natuurlijk kunt u zich op geven bij Jan Denissen of anders via info@vzodbathmen.nl .
Inschrijven kan tot vlak voor een schietavond maar hoe langer je wacht hoe minder kans dat uw voorkeursdatum nog een open plek heeft.

Leden vergadering (24-01-16)
Woensdag 27 januari is de algemene ledenvergadering, aanvang 20.00 uur.
Binnenkort krijgt u de uitnodiging en agenda. Natuurlijk staat die ook hier op de site!

Tijdens deze vergadering zal uiteraard teruggekeken worden naar het afgelopen jaar maar zal het bestuur ook de plannen en eventuele bijzonderheden voor het nieuwe jaar bekend maken. We zijn gewend om in alle openheid over deze zaken te praten. Het is daarom de gelegenheid voor u om hierover mee te kunnen praten. Verder zullen de Schutters-koning(in)en en de winnaars v.d. Katernbokaal bekend gemaakt worden en zal het nieuwe informatieboekje worden uitgereikt.

We hopen daarom dat ook u aanwezig zult zijn!


Agenda:

 
1.         Opening door de voorzitter.
2.         Notulen vorige vergadering.
3.         Jaarverslag secretaris.
4.         Verslag kascommissie.
5.         Jaarverslag penningmeester.
6.       Begroting 2016
7.         Bekendmaking schutterskoningen 2015 (geweer + pistool)
8.         Bekendmaking winaars Katernbokaal 2015 (bij alle 4 schietdisciplines).
9.         Bekendmaking resultaten concoursen en individuele prijswinnaars
 
Pauze met gelegenheid tot betaling v.d. contributie en ophalen concoursprijzen;
Senioren € 85,-    Junioren 18 t/m 20 jaar € 55,-     Junioren 12 t/m 17 jaar € 15,-   en  Steunleden € 20,-   
 
10.       Mededelingen bestuur .
11.       Bestuursverkiezing;
         Aftredend en herkiesbaar:          
J. Denissen (penningmeester)
         
Aftredend en herkiesbaar:           W. Hekkert (2e voorzitter)
                         
         Tegenkandidaten kunnen zich tot uiterlijk 1 uur voor de vergadering melden bij het bestuur.
 
12.       Verkiezing kascommissie;    
 
          Aftredend: R. Korterink

13.       Rondvraag.
14.       Sluiting.

     

        We verzoeken u (als u niet op de ledenvergadering komt) de contributie z.s.m.
over te maken op bankrekeningnr. 305721593 t.n.v. Schietvereniging VZOD.

 bestuur